Verkkopohjainen palotarkastuspalvelu markkinoille syksyllä

Safetum Oy tuo syksyllä markkinoille verkkopohjaisen palvelun kiinteistöjen omatoimisten palotarkastuksien suorittamiseen tiettävästi ensimmäisenä maailmassa.

Palvelu suunnataan kaikille kiinteistöjen käyttäjille ja -päättäjille. Verkkopohjaisen palvelun avulla voidaan laatia nopeasti ja oikeaoppisesti omatoiminen palotarkastus niin isompaan liikekiinteistöön, kauppakeskukseen, taloyhtiöön kuin yksittäiseen asuinhuoneistoonkin. Palvelu on maksuton yksityisille käyttäjille (kuluttajat). Yksityisiin käyttäjiin luetaan omakotitalot, vapaa-ajan asunnot sekä asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöiden yksittäiset asuinhuoneistot. Palvelun kielivaihtoehdot ovat aluksi suomi, ruotsi ja englanti.

Palvelun avulla voit varmistua asunnon tai kiinteistön lakisääteisestä paloturvallisuuden tasosta helposti, nopeasti ja oikeaoppisesti. Tarkastus suoritetaan omatoimisen varautumisen auditointimallin mukaisesti verkkopohjaisen työkalun ohjaamana ja opastamana.

Suoritettuaan tarkastuksen, käyttäjä saa yhteenvetona tarkastuspöytäkirjan suorittamastaan omatoimisesta palotarkastuksesta. Pöytäkirjasta selviää lakisääteisten osa-alueiden turvallisuustaso ja mahdolliset turvallisuuspuutteet sekä kehityssuunnitelma puutteiden korjaamiseksi.

Kirjaudu

Tervetuloa! Kirjaudu sisään tunnuksillasi

Muista kirjautumiseni Unohtuiko salasana?

Lost Password

Kiinteistölehti

Kiinteistölehti