Viidessä päivässä isännöitsijäksi

SKH Isännöinti järjestää syksyllä 2015 kaksi 5-päiväistä kurssia isännöintityöstä kiinnostuneille. Kurssin jälkeen osallistujalla on valmius tarjota taloyhtiöille isännöintipalveluja SKH Hallintopalvelu-mallin mukaisesti.

Isännöitsijä ei tule olemaan työsuhteessa SKH:n vaan toimii yhteistyössä yrityksen kanssa. Isännöitsijä myös hankkii itse oman asiakaskuntansa, jota hän johtaa sekä huolehtii siitä, että taloyhtiöt saavat hyvää isännöintipalvelua. Liikkeelle voi lähteä sivutoimisesti vaikkapa yhdestä asunto-osakeyhtiöstä ja kasvattaa asiakaskuntaa pikkuhiljaa. Ammattimaista toimintaa varten on mahdollista jatkaa itsenäisesti ja/tai jatkaa opintoja. Isännöitsijällä on myös mahdollisuus siirtyä SKH:n palvelukseen.

Seuraavien 20 vuoden ajan alalle tarvitaan Isännöintiliiton mukaan 200 uutta isännöitsijää joka vuosi. Haastetta alalle tuovat myös lisääntyvät asuinkerrostalojen peruskorjaukset samaan aikaan.

– Isännöitsijän tulee olla paineensietokykyinen ja hänen pitää tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Kiinnostus kiinteistöalasta on ehdoton edellytys. Myös joustavuutta tarvitaan, sillä usein kokoukset osuvat ilta-aikaan, toimitusjohtaja Markku Kulomäki SKH-Isännöinti Oy:stä muistuttaa.

Kokoukset muodostavat myös ison siivun isännöitsijän tuloista.

Lisätietoa koulutuksista:

SKH Isännöinti Oy

Rekryverkko

 

 

0 kommenttia

Jätä kommentti

Kirjaudu

Tervetuloa! Kirjaudu sisään tunnuksillasi

Muista kirjautumiseni Unohtuiko salasana?

Lost Password

Kiinteistölehti

Kiinteistölehti