Vuokrakodin huolto-opas

Kun vuokraa asunnon, tulee samalla ottaneeksi hoidettavakseen toisen ihmisen tai tahon omaisuutta. Vuokra-asuntoa kuuluu siivota ja huoltaa, jotta se pysyy kunnossa ja turvallisena asua. Aina vuokralainen ei kuitenkaan tiedä, mitä asunnon huolelliseen hoitoon kuuluu ja kenen vastuulla erilaiset huoltotyöt ja vikojen korjaukset ovat.

Vuokrakodin huolto-opas auttaa tässä pulmatilanteessa. Uutuusoppaassa kerrotaan, mitä asunnon kunnossapito oikeastaan tarkoittaa ja mitä huoltotöitä vuokralaisen kuuluu tehdä itse. Oppaassa on selkeät, kuvitetut ohjeet asunnon säännöllisiin huoltotöihin. Tällaisia ovat esimerkiksi vesilukon ja lattiakaivon puhdistus sekä jääkaapin sulattaminen.

Lisäksi oppaassa kerrotaan, millaisista asunnon vioista tulee ilmoittaa vuokranantajalle tai huoltoyhtiölle ja miten vastuut jakautuvat epäselvissä tilanteissa.

Opas on ehdottoman suositeltava hankinta jokaiselle vuokralaiselle; oppaan ohjeita noudattamalla tulee varmasti hoitaneeksi vuokra-asuntoa oikein. Opas sopii myös tietopaketiksi vuokranantajille.

Oppaan on tuottanut Suomen Vuokranantajat ry ja kustantanut Kiinteistöalan Kustannus Oy.

Tutustu oppaaseen

0 kommenttia

Jätä kommentti

Kirjaudu

Tervetuloa! Kirjaudu sisään tunnuksillasi

Muista kirjautumiseni Unohtuiko salasana?

Lost Password

Kiinteistölehti

Kiinteistölehti