Ympäristö-lehden kustantajaksi Kiinteistöalan Kustannus Oy

Ympäristöministeriö ja Suomen ympäristökeskus ovat valinneet julkaisemansa Ympäristö-lehden uudeksi kustantajaksi Kiinteistöalan Kustannus Oy:n. Sopimus yhteistyöstä allekirjoitettiin syyskuun lopulla ja se on kolmivuotinen.

Laaja-alaisesti kestävän kehityksen kysymyksiä käsittelevä ja taustoittava Ympäristö-lehti ilmestyy kuusi kertaa vuodessa painettuna ja se julkaistaan myös sähköisenä näköislehtenä.

Perinteikäs Ympäristö-lehti uudistui reilu vuosi sitten, kun Ympäristöministeriön Asu & Rakenna -lehti ja Ympäristö-lehti yhdistettiin. Tuolloin lehden aihepiireihin tulivat myös maankäyttö, rakentaminen ja asuminen. Samalla uudistettiin lehden ulkoasu.

Ympäristö-lehti innostaa kestävän kehityksen mukaiseen ajatteluun ja toimintaan. Se kannustaa avoimeen keskusteluun, taustoittaa ja syventää kuvaa ympäristökysymyksistä.

Nykyisellään lehden pääkohderyhmänä ovat eri organisaatioissa ja yrityksissä vaikuttavat päätöksentekijät – mm. ympäristö-, rakentamis-, maankäyttö- ja asumiskysymysten ammattilaiset. Lehden päätoimittaja on viestintäjohtaja Jussi Salmi ympäristöministeriöstä.

Ympäristö-lehden lisäksi uuden kustantajan, Kiinteistöalan Kustannus Oy:n muita lehtiä ovat Kiinteistöliiton julkaisema Suomen Kiinteistölehti ja RAKLIn Locus-lehti. Niillä on katettu koko rakennettu ympäristö taloyhtiöistä aina kiinteistöjen ammattimaiseen omistamiseen ja infrastruktuuriin. Ympäristö-lehti täydentää tätä kokonaisuutta ja tuo mukanaan laajemman näkökulman ympäristökysymyksiin.

Kirjaudu

Tervetuloa! Kirjaudu sisään tunnuksillasi

Muista kirjautumiseni Unohtuiko salasana?

Lost Password

Kiinteistölehti

Kiinteistölehti